Crow Security kamera akció
Crow Security kamera akció
Crow Security kamera akció

Akciós ajánlataink beltéri kamerarendszerre

Akciós csomagajánlatok a legnépszerűbb termékekkel és aktuális kedvezményekkel konfigurálva!

Amennyiben szeretne megtakarítani a vásárlásaiból a jelen konfigurációk közül választva most igen kedvező feltételekkel és árakkal juthat hozzá vagyonvédelmi rendszeréhez. Minden egyes csomag a biztonságtechnikai piacon lévő ismert és népszerű gyártók termékeit tartalmazza, melyet most akciós áron vásárolhat meg!

Az egyes ajánlatok összeállítása a legtöbbször értékesítésre kerülő csomagok alapján lettek konfigurálva, melyeket az ügyfelek igényeinek figyelembevételével végeztünk el. Természetesen ha további eszközökkel szeretné bővíteni az egyes csomagokat mindez megoldható, ebben az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal a kapcsolati részben megadott elérhetőségeken, vagy ajánlatkérő oldalunkon. Minden egyes akciós csomag új eszközöket tartalmaz, használt eszközöket nem értékesítünk tovább ügyfeleink részére!

Ha egy kedvező árú, új rendszert szeretne, vagy régi elavult rendszerét szeretné lecserélni, akkor ezen ajánlatok közül biztosak vagyunk, hogy megtalálja az Ön számára is kedvezőt!

Amennyiben mégsem sikerül kiválasztani az Ön számára megfelelő védelmi rendszert, kérje személyre szabott árajánlatát értékesítő kollégánktól ajánlatkérő menüpontunk alatt, vagy vegye igénybe az ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérésünket.

800 SOROS, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, ANALÓG KAMERARENDSZER

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db800 soros, beltéri, éjjellátó, Sony CMOS dómkamera 3,6mm objektívvel
1 db4 csatornás, asztali, digitális, rögzítő, WD1, 960h, h.264 DVR
1 db500GB, SATA-III merevlemez
2 db12V 5A tápegység
60 mRG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
129900 99900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás:800 sor
Pixelek száma:976×582
Rögzítés:WD1 / 960x576
Rögzített kép nagyíthatósága:Közepes
Színhűség:
Valós D&N:Igen
Nappali kép:
Éjszakai kép:
Felbontás / részletesség:Közepes
Technológia:Hagyományos, analóg
Felhasználás:Átlagos igényekre
Korszerűség:Hétköznapi technológia